Vacature Vrachtwagenchauffeur CE - Snelbak Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Voor onze opdrachtgever Snelbak B.V., zoek ik op dit moment een Vrachtwagenchauffeur CE (portaal) in de regio Nibbixwoud.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Vrachtwagenchauffeur CE bij Snelbak B.V. ben je niet alleen chauffeur, maar ook planner! Nadat jij je eigen planning hebt gemaakt rij je met je eigen vrachtwagen richting de eerste klant. Je zal ongeveer starten om 07:00 uur en je dag zal klaar zijn rond 17:00, afhankelijk van hoe veel containers jij moet ophalen maar uiteraard vindt jij dit geen enkel probleem! Je hebt veel contact met klanten en bent in staat om direct zaken op te pakken wanneer de situatie daar om vraagt. Je komt te werken met een vrachtwagen,- aanhanger combinatie die in het bezit is van een portaalkraan. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, incidenteel een zaterdag maar dit is hoogst uitzonderlijk!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Direct een vast contract voor onbepaalde tijd bij de opdrachtgever;Je wordt ingeschaald op D6 en na goed dienstverband wordt je zelfs ingeschaald op E;Je krijgt een geheel nieuwe vrachtwagen tot je beschikking;Reiskosten worden vergoed en in overleg mag je zelfs de vrachtwagen mee naar huis nemen!

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature