Vacature Medewerker Spoelkeuken Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Werken bij RAI Amsterdam? Via ons hospitality label 68 Degrees kun jij als Zelfstandig medewerker Facilitaire Zaken werken op de mooiste events van Amsterdam.
Jaarlijks zijn er tientallen evenementen in de RAI. Naast de events met tienduizenden bezoekers zijn er dagelijks vele kleinere events, congressen en presentaties waar jij kunt werken. Samen met een fantastisch team van hospitality medewerkers zorg jij ervoor dat de gasten bij RAI Amsterdam ieder evenement als een topbeleving ervaren.
Als Support Medewerker Facilitaire Zaken werk je in een inspirerende omgeving waar wij jaarlijks honderdduizenden bezoekers een zeer gastvrije beleving laten ervaren.
De vele events en de dynamiek van de internationale RAI-omgeving zorgen ervoor dat jij heel flexibel kunt werken, bijvoorbeeld naast je studie of andere (bij) baan.
Als Support Medewerker Facilitaire Zaken vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Je werkomgeving is vooral achter de schermen van de beursvloer. Om de gastvrije beleving bij de gasten van RAI Amsterdam te bereiken ben jij verantwoordelijk voor:
- Diverse afwaswerkzaamheden, zoals het sorteren en schoonmaken van serviesgoed;
- Het transporteren (stewarding) van materialen;
- Het schoon- maken en ?houden van de spoelkeuken;
- Debras (afruim) werkzaamzaamheden;
- Het ordenen van het magazijn;

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Het aantal uren wat jij in deze functie kan werken is op basis van jouw beschikbaarheid en het aanbod aan (oproep) werk wat wij tijdens beurzen kunnen bieden. Solliciteren? Kom jij ons team versterken bij RAI Amsterdam? Solliciteer dan nu met een enthousiaste reactie.

Sector: Productie, food

Functie: Productiemedewerker

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature